Samsung Galaxy A80

Samsung Galaxy A80 bo spremenil vaš način dokumentiranja življenja. S tremi drsnimi in vrtljivimi kamerami boste lahko ujeli vse, kar se dogaja pred vami in za vašim hrbtom. Tako vam je zdaj na voljo kamera, ki ustvarja obojestranske posnetke in vam omogoča, da ujamete vsak trenutek.

od 24 x 20 €

Več info o Samsung Galaxy A80

48 MP kamera Samsung Galaxy A80 mobilnega telefona vam zagotavlja izjemno čisto in ostro ločljivost za trenutke, ki jih boste preprosto morali ovekovečiti. 

Z neverjetno širokim 123-stopinjskim vidnim poljem je naša ultra široka kamera ustvarjena, da sliko zajame kot človeško oko – v živo.

Želiš izvedeti več O PONUDBI?

Spoznajte novi Samsung Galaxy A80

ㅤ

Spoznajte novi Samsung Galaxy A80

Rotirajoča kamera za življenje v živo

Samsung Galaxy A80 bo spremenil vaš način dokumentiranja življenja. S tremi drsnimi in vrtljivimi kamerami boste lahko ujeli vse, kar se dogaja pred vami in za vašim hrbtom. Tako vam je zdaj na voljo kamera, ki ustvarja obojestranske posnetke in vam omogoča, da ujamete vsak trenutek. Kamera, ustvarjena za posnetke v živo. Ne le za selfije.

*Slike so simulirane za ponazoritev

Rotirajoča kamera za življenje v živo

V svoje zgodbe zajemite več podrobnosti

 48 MP kamera Samsung Galaxy A80 mobilnega telefona vam zagotavlja izjemno čisto in ostro ločljivost za trenutke, ki jih boste preprosto morali ovekovečiti. Med vloganjem in predvajanjem vaših vsakdanjih dogodivščin boste opazili razliko.

ㅤ

*Slike, posnete s Samsung Galaxy A80.

Kamera, ki vam omogoča širši pogled ㅤ

Z neverjetno širokim 123-stopinjskim vidnim poljem je naša ultra široka kamera ustvarjena, da sliko zajame kot človeško oko – v živo. Tako si lahko že med njihovim dogajanjem ogledate in delite še več vsebin.

ㅤ

*Slike, posnete s Samsung Galaxy A80. **Zorni kot je pri ultra široki kameri za selfije prilagojen navzdol.

Ustvarjajte profesionalne videoposnetke v živo

Samsung Galaxy A80 ustvarja posnetke na ravni profesionalne akcijske kamere zahvaljujoč ultra široki kameri in napovedni programski opremi. Super stabilnost vam omogoča ustvarjanje neprekinjenih videoposnetkov v živo tudi na razburljivejših poteh.

Vključena Super stabilnost

*Videoposnetek, ustvarjen s Samsung Galaxy A80. **Zorni kot je pri ultra široki kameri za selfije prilagojen navzdol. ***Ne podpira funkcije povečanja. Rezultati so odvisni od pogojev snemanja, vključno s prisotnostjo več oseb/predmetov na slikah, neizostrenostjo in gibanjem oseb/predmetov. ****Na voljo samo pri snemanju z ultra široko kamero pri Full HD kakovosti slike.

*Videoposnetek, ustvarjen s Samsung Galaxy A80. **Zorni kot je pri ultra široki kameri za selfije prilagojen navzdol. ***Ne podpira funkcije povečanja. Rezultati so odvisni od pogojev snemanja, vključno s prisotnostjo več oseb/predmetov na slikah, neizostrenostjo in gibanjem oseb/predmetov. ****Na voljo samo pri snemanju z ultra široko kamero pri Full HD kakovosti slike.

Svojemu svetu dodajte globino

Manj motečih elementov, boljši videoposnetki v živo

Zahvaljujoč 3D globinski kameri Samsung Galaxy A80 mobilnega telefona Sprotno ostrenje zdaj ni na voljo le za fotografije, temveč tudi za videoposnetke. Sprotno ostrenje za videoposnetke vam omogoča zameglitev motečega ozadja na vaših videoposnetkih, s čimer osrednji motivi oživijo.

*Videoposnetek, ustvarjen s Samsung Galaxy A80.

V trenutku izmerite kar koli

Če načrtujete nakup novega pohištva ali preverjate velikost vašega prostora, lahko meritve preprosto izvedete v realnem času s pomočjo razširjene resničnosti. S prednaloženo Quick Measure aplikacijo lahko preprosto skenirate in izmerite razdaljo, dolžino, globino in prostor katerega koli 3D predmeta.

*Slike so simulirane za ponazoritev. **Meritve, izvedene s Quick Measure aplikacijo, morebiti niso točne. Njihovo uporabo priporočamo zgolj v referenčne namene. Točnost Quick Measure aplikacije se lahko razlikuje glede na številne dejavnike, vključno s pogoji snemanja, npr. snemanjem na odprtem in lastnostmi predmetov, ki so lahko preveliki, zelo majhni, visoko odbojni ali izjemno temni.

 

ㅤ

 

OBLIKA IN ZASLON

Zaslon, ustvarjen za posnetke v živo

Novi, večji brezkončni zaslon je skoraj popolnoma brez okvirja, brez zarez in brez motečih elementov. 17-centimetrski (6,7-palčni) Full HD+ Super AMOLED zaslon Samsung Galaxy A80 mobilnega telefona ponuja veliko in svetlo platno za raziskovanje vsebin, zgodb, povezav in ustvarjalnosti. Zaslon, ustvarjen za posnetke v živo. Več prostora za predvajanje.

Zaslon, ustvarjen za posnetke v živo

*Slike so simulirane za ponazoritev. **Novi brezkončni zaslon: popolnoma zastekljen zaslon od roba do roba in skoraj popolnoma brez okvirja. ***Zaslon, merjen diagonalno kot popolni pravokotnik, brez upoštevanja zaobljenih kotov.

Udobje za daljši oprijem

Neprekinjeno predvajanje v živo zahteva telefon, ki se udobno prilega dlani. Gladke obline Samsung Galaxy A80 mobilnega telefona so ustvarjene za preprosto uporabo. Njegova čudovita oblika vključuje stekleno-kovinski okvir, ki se preprosto prilega vaši dlani podnevi in ponoči. Izstopajte z modernimi klasikami, kot so črna, zlata in bela barva.

Udobje za daljši oprijem

*Razpoložljivost barv se lahko razlikuje glede na državo in operaterja.

ZMOGLJIVOST

Baterija, ki vas ohranja povezane v živo

Da s svetom, ki nikoli ne počiva, vselej ostanete povezani v živo, potrebujete energijo. Povezujte se, pretakajte vsebine in jih delite z baterijo kapacitete 3700 mAh (tipično)* ter tehnologijo 25 W super hitrega polnjenja, ki vas ne bo nikoli pustila na cedilu. Samsung Galaxy A80 se nauči vaše vsakdanje rutine in vzorcev uporabe ter izklopi nerabljene aplikacije, s čimer optimizira porabo energije.

*Tipična vrednost, preizkušena pod pogoji v laboratorijih tretjih oseb. Tipična vrednost je ocenjena povprečna vrednost ob upoštevanju odklona kapacitete baterije med vzorčnimi baterijami, preizkušenimi po standardu IEC 61960. Ocenjena (minimalna) kapaciteta je 3610 mAh. Dejanska življenjska doba baterije se lahko razlikuje glede na omrežno okolje, vzorce uporabe in druge dejavnike. **Super hitro polnjenje je na voljo samo z združljivim 25 W polnilnikom in kablom.

Baterija, ki vas ohranja povezane v živo

 

Delite, pretakajte in igrajte hitreje

Samsung Galaxy A80 je telefon, ki je kos izzivu. Inteligentna funkcija za izboljšanje zmogljivosti prepozna vaše mobilne navade ter optimizira zmogljivi osemjedrni procesor in 8 GB RAM-a, da lahko pretakate vsebine, igrate igre in svoj telefon uporabljate z neverjetno visoko zmogljivostjo.

Delite, pretakajte in igrajte hitreje

Pritisnite in začnite samo s prstnim odtisom

Naš bralnik prstnih odtisov je vgrajen v zaslonsko steklo prav tam, kjer ga najbolj potrebujete – preprosto pritisnite nanj in začnite. Vselej ste lahko prepričani, da so vaši podatki na varnem, hkrati pa lahko do svojega telefona dostopate, kadar koli ga potrebujete. Mobilni telefon, ustvarjen za predvajanje v živo, vam zagotavlja popolno brezskrbnost.

*Če uporabljate zaščito zaslona, se prepričajte, da omogoča uporabo bralnika prstnih odtisov na zaslonu.

 

Pritisnite in začnite samo s prstnim odtisom

 

Naredite več s pomočjo Bixby

  • *Rutina Vožnje v okviru Bixby rutin je na voljo zgolj v avtomobilih z Bluetooth možnostmi. **Pred uporabo storitve na osnovi analize vzorcev uporabe je potreben dostop do Samsung računa in potrditev možnosti uporabe storitev po meri. ***Ker se razpoložljivost lahko razlikuje glede na državo in napravo, imajo lahko različne naprave različne uporabniške vmesnike; razpoložljivost ponudnikov Bixby Vision funkcij in vsebin se lahko razlikuje glede na državo; vse tukaj navedene podatke, vsebine, slike ali rezultate preizkušanja zagotavljajo tretje osebe, zaradi česar tovrstne vsebine morebiti niso natančne in ne odražajo najaktualnejših podatkov. ****Dejanska velikost, slika in barva izdelka se lahko razlikujejo od rezultatov virtualnega preizkušanja. Vse tukaj navedene podatke, vsebine, slike in rezultate preizkušanja zagotavljajo tretje stranke, zaradi česar morebiti ne odražajo najaktualnejših podatkov. *****Slike so simulirane za ponazoritev.

PRIROČNOST

Samsung Knox varuje vašo zasebnost na vseh ravneh

Samsung Knox je v programsko in strojno opremo vašega telefona vgrajen od najnižjih ravni, zaradi česar telefon varuje od trenutka, ko ga vklopite. Rešitev ponuja večplastno varnost in vaše najbolj občutljive podatke ščiti pred škodljivo programsko opremo in varnostnimi grožnjami.

Samsung Knox varuje vašo zasebnost na vseh ravneh
Glavne značilnosti
Procesor 8| 2,2 + 1,8 GHz
Meni v slovenskem jeziku
Ločljivost 2400 x 1080 točk, 393 PPI, 16 milijonov barv
Diagonala zaslona 17,03 cm
Reža za spominsko kartico nima razširitvenega mesta
Vgrajen GPS-sprejemnik
SAR-vrednost 1,43 W/kg
Operacijski sistem Android 9
Frekvenčna območja LTE 700/ 800/ 850/ 900/ 1800/ 1900/ 2100/ 2300/ 2500/ 2600 MHz
Frekvenčna območja UMTS 850/ 900/ 1900/ 2100 MHz
Frekvenčna območja GSM 850/ 900/ 1800/ 1900 MHz
Ročna izbira omrežja
Podatki o bateriji
Vrsta baterije Li-Ion, 3700 mAh
Maksimalen čas pogovora do 1.800 minut
Možnost brezžičnega polnjenja
Multimedija
Glavna kamera 48 M
Število in lastnosti glavnih kamer 3 | glavna (48 MP) | ultra širokokotna (8 MP) | 3D-globinska
Zoom glavne kamere
Sprednja kamera 48 M
Snemanje videoposnetkov
Največja ločljivost videoposnetkov 3840 x 2160 točk
Mobilni brskalnik
Internetni brskalnik
Predvajanje AAC
Predvajanje MP3
Predvajanje MP4
Predvajanje 3GP
Pretočne vsebine
Fizične lastnosti
Velikost 165,2 x 76,5 x 9,3 mm
Masa 220 g
Tip SIM-kartice nano SIM-kartica
Podpora za dve SIM-kartici
Podpora za eSIM
Priključek za zunanjo anteno
Oblika na dotik
Zaslon na dotik
Velikost pomnilnika 128 GB | do 107,7 GB za uporabnika
Velikost delovnega pomnilnika (RAM) 8 GB
Povečana odpornost
Čitalec prstnih odtisov
Lokacija čitalca prstnega odtisa pod zaslonom
Sporočanje
SMS
MMS
E-poštni odjemalec
Potisna e-pošta
Povezovalne lastnosti
LTE
Podpora za LTE Advanced
Hitrost prenosa podatkov k uporabniku (LTE) do 450 Mbit/s
Hitrost prenosa podatkov iz smeri uporabnika (LTE) do 50 Mbit/s
Hitrost prenosa podatkov k uporabniku (HSDPA) do 42,0 Mbit/s
Hitrost prenosa podatkov iz smeri uporabnika (HSUPA) do 5,76 Mbit/s
UMTS (do 384 kbit/s)
EDGE (do 264 kbit/s)
GPRS
WiFi  802.11 a/b/g/n/ac
Podpora IPv6
Deljenje internetne povezave (tethering)  USB, WiFi, Bluetooth
Sinhronizacija z računalnikom
Bluetooth
USB
M:Rokovnik da (z aplikacijo M:Rokovnik)
Klicne lastnosti in značilnosti
HD-govor
VoLTE
VoWiFi
Videotelefonija
Telefonski imenik (št. vnosov) dinamičen pomnilnik + SIM
Prostoročno telefoniranje prek vgrajenega zvočnika
Konferenčna zveza
Dodatki
NFC (brezkontaktno poslovanje)  s podporo varnega elementa na mobitelu in SIM-kartici
Budilka
Diktafon
Radio da, z RDS
Imenik s slikami
Posebno zvonjenje za določeno osebo
Glasovno izbiranje da, v angleščini
Mobilna pisarna
Pregledovanik Word da, z nadgradnjo aplikacije
Pregledovalnik Excel da, z nadgradnjo aplikacije
Pregledovalnik Power Point da, z nadgradnjo aplikacije
Pregledovalnik PDF
Urejevalnik Word da, z nadgradnjo aplikacije
Urejevalnik Excel da, z nadgradnjo aplikacije
Urejevalnik Power Point da, z nadgradnjo aplikacije
Vsebina osnovnega kompleta
Baterija da, vgrajena
Podatkovni kabel  USB-C
Slušalka za prostoročno telefoniranje
Omrežni polnilec
Kratek priročnik z navodili za uporabo
Ostalo
Prepoznava 041/031/051
Prednastavljena koda za zaklepanje naprave uporabnik določi sam
Garancijska doba 24 mesecev
CENA Z VEZAVO
12 mesecev 24 mesecev
Naj C, Dostopni B in C, Neodvisni B in Mobilni net C 516,00 €  ali  12 x 43,00 € 480,00 €  ali  24 x 20,00 €

Naj B, Za dva, Dostopni A,

Brezskrbni A in B, paketi Modri, Dogaja, Druga številka –

Naj poslovni in Premium/Enostavni poslovni paket

552,00 €  ali  12 x 46,00 € 528,00 €  ali  24 x 22,00 €
Naj A, Neodvisni A, Dostopni Start, Enostavni A in B, paketi Druga številka in paketi SIM 2 576,00 €  ali  12 x 48,00 € 564,01 €  ali  24 x 23,50 €
CENA BREZ VEZAVE
Redna cena 659,00 €

Telefon: 041 703 699
Email: [email protected]

Irscom Romeo Šalamon s.p.
Stanetova cesta 9
3320 Velenje

MATIČNA ŠTEVILKA: 2125749000
DAVČNA ŠTEVILKA: 95449957
TRR: 2125749000

BODITE NA TEKOČEM

Prijavite se na novice, s katerimi vas bomo obveščali o pomembnih novostih na področju pametne in mobilne tehnologije. In tudi o vseh akcijskih ponudbah ter nagradnih igrah.